Parkeergarages Rondom Schiphol, Heb Je Veel Opties Of Is De Parkeergarage Vaak Bezet

Als het om parkeergarages bij en in de buurt van Schiphol gaat, dan is er zeker geen tekort eraan. Je hebt keuze genoeg als het gaat om het zoeken van een geschikte parkeerplek voor je wagen. Een plek waar je zeker weet dat er op je auto gelet zal worden zodat je met een gerust hart van je reis kunt genieten.

Als we naar Schiphol zelf kijken, dan zien we dat ze meerdere terreinen hebben waar je je auto lang mag parkeren. Bij P1 Holiday parking mag je je auto vanaf 48 uur parkeren. Bij P3 garage, P3 terrein en P4 Basic Parking mag je vanaf 3 dagen parkeren. P1 bevindt zich vlak bij de ingang, dus je kunt er gewoon naartoe lopen. Met de andere plekken wordt je met een shuttlebus naar de terminal gebracht. Je kunt dus snel een goeie plek voor je auto vinden, maar het is altijd handig om te zien welke andere garages er bestaan en welke prijzen ze hanteren. Schipholparking.nl is een website waar je lang parkeren Schiphol aanbiedingen kunt bekijken.

 

Hier vindt je meteen meerdere garages tegelijk zodat je tijd kunt winnen met het doornemen van de garages. Je kunt ze allemaal vergelijken om te zien welke jou het meest aantrekt en hoeveel het kost om je dagen 8 dagen lang bij hen te parkeren. Bij deze garages wordt je ook met een busje naar het vliegveld gebracht, dus er is geen sprake van lopen. Met hun Valet parking service hoef je helemaal niet bij de garage zelf te wezen. Je rijdt naar het vliegveld toe, een chauffeur neemt de sleutel en auto’s van je over en rijdt de wagen dan naar de garage. Jij hoeft je dan verder geen zorgen te maken over het parkeren.

Over kort parkeren hoeven we het niet te hebben, omdat je daarvoor gewoon meteen even kort kunt parkeren bij Schiphol. Hier parkeren mensen die familie of vrienden komen afhalen, maar bij kort parkeren van Schiphol kun je ook daar parkeren als je voor een korte reis gaat. Je kunt hier namelijk je auto voor maximaal 48 uur parkeren.