Vergelijk Gratis

Hoe Kun Je Een Ruimte Verwarmen Zonder Dat Je Te Veel Energie Verbruikt, Een Verzekering Van Kostenbesparingen

Om een ​​ruimte effectief te verwarmen, moeten uw radiatoren voldoende ruimte om zich heen hebben om de luchtcirculatie te garanderen. Plaats daarom geen voorwerpen erop, of plaats meubels er niet voor, omdat deze warmte-energie absorberen en de verspreiding van warmte voorkomen. De goedkoopste verzekering die je kunt hebben om effectief energie te besparen en om je rekening omlaag te brengen is door gebruik te maken van de zogenoemde energievergelijkers.

Vergeet ook niet om de radiatoren te onderhouden , ze twee keer per jaar af te stoffen en ze een keer per jaar te spoelen wanneer ze aan het begin van de winter in dienst komen, om de luchtbellen te legen. De lucht in de radiatoren belemmert de circulatie van warmte in de leidingen en veroorzaakt storingen in het gehele verwarmingsnetwerk. Een advies om ook voor uw cv-ketel aan te vragen, dat verplicht door een professional jaarlijks moet worden onderhouden. Dit eenvoudige gebaar

Gebruik De Goedkoopste Energiebron Die Beschikbaar Is Om Op Te Warmen

Verwarming is meestal goed voor bijna 60% van het energieverbruik. Toch gaat de verwarmingsrekening van één naar twee, afhankelijk van de gebruikte energie. Alleen, veel consumenten weten het niet:.

 

Veel consumenten worden elektrisch verwarmd terwijl hun huizen kunnen worden aangesloten op het aardgasnet. Als het een middelgrote of grote woning is, kan het interessant zijn om het op gas aan te sluiten en het nodige werk te doen, omdat de prijs per kWh veel lager is dan voor elektriciteit. De initiële investering is echter hoger en leidt tot het creëren van een complexere installatie dan elektrische verwarming. Het is inderdaad noodzakelijk om een ​​ketel te kopen (minimaal 1000 € tellen) en een netwerk van leidingen te maken om deze op de radiatoren aan te sluiten.

Jaarlijks Onderhoud Van De Ketel

De revisie van de ketel is een wettelijke verplichting die het mogelijk maakt om, onafhankelijk van het beveiligingsaspect van het proces, een besparing van 8 tot 12% op zijn elektriciteits- en gasverbruik te realiseren . Het moet worden uitgevoerd door een professional om een ​​veilige en efficiënte verwarming te garanderen.

Een Regelmatig Onderhouden Ketel Zorgt Voor Langere Levensduur En Minder Gasverbruik

Een regelmatig onderhouden ketel zal ook een mogelijk langere levensduur hebben. Omgekeerd heeft een slecht onderhouden ketel veel meer kans op storingen en dus slechtere prestaties. Bovendien is het beter om het risico van teveel koolmonoxide-uitstoot niet te nemen.

Alleen een interview kan dit soort problemen detecteren, vandaar de interesse om dit elk jaar te doen. Apparaten die slecht worden onderhouden, verstopt raken of onvoldoende ventilatie hebben, zijn meestal de oorzaak van het probleem. Voorkomen is beter dan genezen om mogelijke intoxicatie te voorkomen.